Donderdag 13 Juni 2024

Tuinadvies aan huis

In de maanden juni, juli en augustus geven wij tuinadvies op maat, bij jou thuis. We komen langs, bekijken de situatie van de tuin en bespreken jouw wensen. Dit kan variëren van advies bij borderinrichting, het herzien van het ontwerp, het maken van een beplantingsplan, het creëren van meer sfeer en beleving, en zo verder.

Met de jarenlange ervaring en grote passie voor tuinen komen wij graag langs om al jouw tuinvragen- en wensen te bespreken. Met een kritische blik en praktische tips zorgen we dat jouw tuin een droomtuin wordt waarvan je heerlijk kan genieten.

 

  

 

Meld je aan!

Klik hier om vrijblijvend informatie te ontvangen en voor het plannen van een afspraak. Liever telefonisch informeren? Dat kan natuurlijk ook via 0344-641271 en vraag naar Jessica.

 

Zijn dit vragen waar jij tegenaan loopt?

  • Ons huis is klaar, nu de tuin nog, hoe ga ik dit aanpakken?
  • Mijn tuin is ingericht, maar ik mis sfeer, wat kan ik hieraan doen?
  • Ik wil meer groen in mijn tuin, waar begin ik en welke planten kies ik?
  • Ik mis kleur, wat zou ik kunnen toevoegen en wat zijn mooie combinaties?
  • Kan ik deze planten snoeien? Wanneer kan dat, en hoe moet dat?
  • Wat moet ik met dit stukje tuin, ik ben er niet tevreden over?
  • Ik wil een onderhoudsvriendelijke tuin, wat moet ik hiervoor doen?

 

Werkwijze

Je hebt je aangemeld voor advies aan huis en wij komen langs. Je vertelt ons waar je tegenaan loopt en we bekijken samen de tuin. Ter plekke geven wij inzichten en advies, rekening houdend met de mogelijkheden van de tuin en het budget. 

Met dit advies kun je direct aan de slag, zelf of met behulp van de Batterijen. Vanaf september staat het groencentrum weer stampvol en is het volledige assortiment beplanting weer beschikbaar. Indien gewenst kan het advies doorgetrokken worden tot een beplantingsplan of tuinontwerp. Ook hierin kunnen we onze klanten faciliteren.

 

 

Informatie zomersluiting

Vanaf 16 juni is het groencentrum gesloten i.v.m. de zomerperiode. Vanaf vrijdag 6 september zijn wij weer geopend en staat het groencentrum stampvol met het volledige assortiment beplanting. De beste tijd om te verplanten en aanplanten is immers in het najaar. Zorg daarom dat je dit najaar je tuinplannen klaar hebt!

News & updates

Recente artikelen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking