Ontwerpbureau

Naast het deskundig advies dat wij geven over de bomen en planten kunnen wij u ook van dienst zijn met ons ontwerp- en adviesbureau. Wij kunnen een deel van uw tuinproject verzorgen maar ook uw project van het begin tot eind einde verzorgen met hulp van derden.

Ons tuinontwerpbureau kan u het volgende aanbieden:

Tuinontwerp

Beplantingsplannen

Advies voor particuliere tuin

Advies voor landschappen, instanties en overheden

Begeleiding bij uitvoering

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via e- mail of via het contactformulier. Wij zullen u dan zo spoedig als mogelijk een passend antwoord toesturen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

08.00 - 17.00 uur.

Zaterdag:

08.00 uur tot 16.00 uur.

Zon- en feestdagen:

Gesloten.

Klantenservice gesloten?

Stuur ons een bericht, dan komen we later bij je terug.Email ons op [email protected]

Met welke diensten kunnen wij u helpen?

Tuinontwerp

Een tuinontwerp is een afspiegeling van de persoon die u bent. Dit maakt dat elk tuinontwerp zijn eigen invulling kent op basis van uw persoonlijke wensen en eisen die u aan de tuin stelt. Deze wensen en eisen worden in een oriënterend gesprek besproken. Na dit gesprek worden uw wensen en eisen vertaald naar een tuinontwerp.

Begeleiding

Naast het ontwerpen en plannen van uw tuin kunnen wij ook de uitvoering van het tuinontwerp en de plannen begeleiden door middel van derde partijen. Dit kan varieren van het uitzetten van het beplantingsplan tot het geheel verzorgen van de uitvoer van uw tuin. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Beplantingsplan

Na het tuinontwerp wordt een beplantingsplan gemaakt. Dit beplantingsplan bestaat uit een tekening met waar welke beplanting komt. Welke beplanting in uw tuin komt hangt af van uw smaak en wensen. Ook de eisen van de plant spelen binnen het beplantingsplan een rol. Heeft u zelf al een tuinontwerp, maar zoekt u nog naar een goed advies van de plantenkeuze kunt u ook bij ons terecht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, stuur ons dan een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.

Advies

Wilt u liever zelf een tuinontwerp maken maar heeft u hierbij wel professionele hulp nodig? Bij ons kunt u ook advies krijgen over de inrichting van uw tuin, de vormgeving van uw (fruit)boomgaard, landschappelijke inpassing van uw hagen en struwelen. Door onze kennis van beplanting kunnen wij voor elke situatie een passend advies of oplossing verzorgen. Benieuwd naar wat wij hierin voor u kunnen betekenen?

Interesse in een van onze diensten?

Wij hebben de ervaring en kennis om dus twijfel niet.
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking